Voordelig in een Peugeot 108 rijden voor een korte periode?

Het bekende Franse merk is erg populair onder de leaserijders in Nederland. Auto rijden brengt vele kosten met zich mee.

U kunt op basis van Full Operational lease voor een aantrekkelijk maandbedrag zorgeloos Opel rijden. Met full operational lease zijn alle gebruikerskosten van een auto opgenomen in het contract. Zo komt u niet langer meer voor verassingen te staan.

De Peugeot 108 is een chique en modieuze stadsauto. Makkelijk in gebruik voor de korte afstanden voor bijv. boodschappen, maar ook de langere afstanden op de snelwegen zijn comfortabel. De Peugeot 108 heeft aan de buitenkant een strak afgewerkt geraffineerd silhouet, doordachte details en dynamische lijnen. De 108 is gemakkelijk te bedienen en erg zuinig. Daarentegen is de kofferruimte van de 108 minimaal. De Peugeot 108 beschikt over een uitrusting die erg geavanceerd is. U stapt een nieuw tijdperk binnen met deze connectieve technologie. De reviews over de Peugeot 108 zijn bovengemiddeld positief. De auto wordt beschreven als ruim (passagiersgedeelte), stille motor, goed handelbaar en zuinig (3,5 liter op 100 km).

Peugeot 108 shortleasen

Denk je aan een Peugeot 108 voor een korte periode, dan is shortleasen de uitkomst voor jou. Met Shortlease heeft u de mogelijkheid om, na 3 maanden, dagelijks de auto op te zeggen. Door deze mogelijkheid zit u niet aan grote financiële risico’s vast. U betaald een vast bedrag per maand. Binnen dit bedrag zit alles wat u nodig heeft, met o.a. onderhoud, verzekering en vervangend vervoer. De Peugeot 108 is standaard voorzien Airco, radio/cd speler en metallic lak. De grote voordelen van shortlease zijn:

  • Full Operational Lease
  • Flexibiliteit in het retourneren van auto’s
  • Direct inzetbaar / leverbaar
  • Breng en haalservice mogelijk
  • Variabele opzegging zonder boetes en afkoopsommen
  • Geen risico stilstand auto(’s)

Shortlease stelt u als werkgever, ZZP’er of uw medewerkers in staat om voordelig en compleet de weg op te gaan. Motivatie door een representatieve auto op maat. Naast de zonet genoemde, is shortlease erg populair bij:

Detacheringmedewerkers;

  • Tijdelijke arbeidsovereenkomsten en proefperiode buitendienstmedewerkers;
  • Flexibele arbeidscontracten;
  • Als aanvulling op het vaste wagenpark;
  • Evenementen en tijdelijke projecten