FBTO Autoverzekering voor Peugeot

FBTO maakt het graag voor haar klanten gemakkelijk, daarom is verzekeraar op vele manieren bereikbaar. Via de telefoon, per post, via internet, per email, via app’s en social media is het mogelijk contact te maken met de verzekeraar. Het internet is de meeste gebruikte manier onder de 500.000 klanten van FBTO, de online omgeving is dan ook actueel en zeer compleet. U kunt geheel uw eigen verzekeringszaken regelen en op orde houden.

De autoverzekering

Bij FBTO kiest de klant compleet zijn eigen autoverzekering via een modulaire opbouw. Deze opbouw is in de vorm van modules welke u het gehele jaar door weer aan of uit kunt zetten. Gaat u op vakantie dan activeert u bijvoorbeeld de module Pechhulp Buitenland en bij terugkomst stopt u de module weer direct. Zo betaald u alleen voor wat u echt nodig heeft op dat moment!
Bovendien zijn de voorwaarden van deze autoverzekering ook zeer aantrekkelijk. Met een aanschafwaarde regeling van 3 jaar op zowel nieuwe als tweedehandse auto’s bent u er zeker van dat u bij total loss weer een soortgelijke auto kunt aanschaffen. Uw Peugeot kunt u dan ook veilig verzekeren bij FBTO. U bent bij totaalschade er zeker van dat u een soortgelijke Peugeot opnieuw kunt aanschaffen. Maar vergelijk voor de zekerheid de autoverzekering van FBTO met andere verzekeraars, wellicht is er nog een betere optie voor uw Peugeot. Gebruik hiervoor een handige autoverzekeringen tool .
De voordelen van de verzekeraar FBTO zijn onder andere:

  • Modulaire opbouw
  • 3 jaar aanschafwaarde regeling
  • Gratis APK keuring
  • Handige auto kortingen
  • No-claim beschermer mogelijk
  • Geen eenmalige poliskosten
  • Keuze in eigen risico en mogelijkheid tot geen eigen risico

Handige auto kortingen

FBTO heeft met diverse bedrijven afspraken gemaakt waar u als klant van kunt profiteren, zonder dat dit extra premie kost. Zo kunt u gebruik maken van een gratis APK keuring en een gratis zomer en wintercheck. Tevens heeft u als klant recht op vele kortingen als onderhoud, parkeren en autobanden. Via uw eigen online omgeving MijnFBTO kunt u deze onderdelen activeren of afspraken inplannen. Ook voor uw Peugeot kunt u indien u voor de autoverzekering van FBTO kiest profiteren van deze handige auto kortingen.
Ook wanneer uw autoschade binnen de dekking van uw autoverzekering valt kunt u gebruik maken van deze handige auto kortingen van FBTO. U krijgt dan toch nog voordeel, bovendien wordt u ook nog eens opgehaald en thuisgebracht. Tevens heeft u recht op 1 dag vervangend vervoer en wordt u geholpen bij het verhalen van de schade.