Peugeot aanschaffen met extra lening

Een Peugeot 106 aanschaffen doe je over het algemeen niet zomaar. Er hangen natuurlijk verschillende prijskaartjes aan verschillende type Peugeots en ook zit er een groot verschil in prijs tussen een nieuwe of een tweedehandse Peugeot 106. Toch gaat het om een groot bedrag als je een nieuwe auto wilt kopen. Je kunt uit verschillende mogelijkheden kiezen om je auto te financieren. De meest voor de hand liggende mogelijkheid is om te sparen en zo in een keer een auto te kunnen kopen. Je kunt ook een Peugeot aanschaffen met een extra lening. Door tijdelijk een autolening te nemen kun je al eerder een nieuwe Peugeot kopen. Je moet deze lening natuurlijk wel afbetalen, met rente. Hieronder en op de site van Bankr lees je meer over de verschillende soorten leningen die je kunt aanschaffen voor de aankoop van een nieuwe auto.

Persoonlijke lening

Een persoonlijke lening kun je bij de bank regelen. Het voordeel van een persoonlijke lening is dat je precies weet waar je aan toe bent. Je hebt een vast bedrag per maand dat je aflost en je weet vooraf al wanneer de lening is afgelost. Een nadeel is dat de lening niet kosteloos eerder dan de afgesproken datum afgelost mag worden. Bovendien mag je het geld niet voor iets anders gebruiken dan voor de aankoop van een aankoop.

Doorlopend krediet voor auto

Bij een doorlopend krediet heb je als voordeel dat je het bedrag wat je leent vrij mag besteden. Zo kun je ervoor kiezen om van het geleende bedrag een gedeelte voor de aanschaf van een auto te gebruiken. Een nadeel is dat de rente die hoort bij een lening variabel is. Hierdoor weer je niet precies hoeveel je precies per maand aan rente moet aflossen. Je mag wel weer extra geld lenen op elk gewenst moment.

Autolening zonder BKR-toetsing

Er bestaat ook nog een mogelijkheid dat je wel geld wilt lenen voor een nieuwe Peugeot maar dat je geen BKR-toetsing wilt laten doen tijdens de aanvraag van een lening. Over het algemeen kies je voor deze optie als je een vorm van schuld hebt (gehad) en hierdoor een negatieve registratie bij het BKR (Bureau Krediet Registratie) hebt opgelopen. Een nadeel is dat je vaak meer rente betaald over de lening dan als je een lening aangaat waarbij het BKR wel wordt getoetst.

Alvorens je een dergelijke financiering aanvraagt is het minstens net zo belangrijk dat je van te voren weet welke Peugeot 106 je wilt financieren. Kies dus eerst het type Peugeot dat het beste bij je past voordat je online een lening gaat afsluiten.

Peugeot op afbetaling kopen

Een auto op afbetaling kopen kan bij diverse autodealers door het hele land. Wanneer je een auto op afbetaling wilt aanschaffen moet je voldoen aan enkele regels. Zo wil de autodealer of geldverstrekker zien dat je het maandelijkse af te lossen bedrag makkelijk kan opbrengen. Koop dan ook niet een te dure auto waar je je maandelijks een slag voor in de rondte moet werken. Uiteraard moet je een geldig rijbewijs kunnen overhandigen en wil men zien welke vaste lasten je maandelijks sowieso moet betalen. Hierbij kun je denken aan je huursom of hypotheek. Alvorens je een nieuwe Peugeot aanschaft via deze route zijn er nogal wat zaken waar je je mee bezig moet houden. Over het algemeen betaal je een auto op afbetaling binnen 6 jaar af waarna hij helemaal in jouw bezit is. Denk er wel aan dat er rente geheven wordt over het geleende bedrag waardoor je aan het einde van de rit veel meer hebt betaald dan wanneer je in een keer de auto zou aanschaffen.